De winkel - Aquarium & Hengelsport de V

Aquarium & Hengelsport de V is geopend in maart 2001. We zijn begonnen met vissen, knaagdieren, vogels, ruitersport en hengelsport. Daarnaast kon u natuurlijk ook bij ons terecht voor voer, dieren benodigdheden en toebehoren.

De winkel was al snel te klein voor de vele producten. Door de groei van de hengelsport zijn we al vrij snel gestopt met de ruitersport. Ook het aquarium gedeelte groeit erg hard, met steeds meer bakken en artikelen. Dit samen met de verdubbeling van de hengelsport artikelen, hebben we besloten om alleen nog Aquarium en Hengelsport te doen.

In 2009 zijn we begonnen het leeg verkopen van de dierenafdeling. Vanaf 2010 zijn we over gegaan van dierenspeciaalzaak naar Aquarium & Hengelsport de-V.

Tot december 2019 hadden we ruim 80 soorten vissen. En met een ruime sortering planten en bijna alles voor in en om het aquarium konden wij u goed van dienst zijn. Uw hobby is immers onze zorg.

Helaas moest ik eind 2019 om gezondheids reden stoppen met de verkoop van de vissen en planten. Iedere week alle aquariums schoonmaken kon ik niet meer opbrengen. Alles voor in en om het aquarium blijven we verkopen. Ook voor informatie over uw aquarium kunt u nog bij ons terecht.


De andere helft van de winkel is gevuld met hengelsport artikelen. Wij hebben niet alles op voorraad, maar wel veel. Op welke vissoort u ook vist, bij ons kunt u terecht voor honderden hengelsport artikelen.

Om het gehele assortiment te kunnen zien bent u van harte welkom in de winkel.
Wij wensen u veel plezier op onze site en heeft u vragen of suggesties laat het ons dan weten. Dat kan d.m.v het contactformulier of gebruik de contactgegevens aan de linkerkant.

Graag tot ziens, John Bouwer

Like ons op Facebook!

Contact

Aquarium & Hengelsport de-V
Voorstraat 9
3244 AV Nieuwe-Tonge

Telefoon:0187 65 24 26
E-mail:info@de-v.nl

Openingstijden

Donderdag:13:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag:13:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag:09:30 uur - 17:00 uur

Verzending

Wij verzenden uw bestelling met de pakketpost van PostNL.

Het is mogelijk om bij ons te betalen met pin.Het is mogelijk om bij ons te betalen met pin